Werken nu aan:
Flats in Lisse 104 keukens
Beverlanderhof ter Aar 50 keukens
Scharroosingel Gouda 40 keukens
Vlietstraat Amsterdam 260 keukens
AMS Base marineterrein Amsterdam 3 keukens
Project Turfsingel plaatsen 92 keukens

Vervanging keuken vrije sector Amsterdam

Inbouwkeukens

Luxe keuken in vrije sector Amsterdam

Op de Vrijheidslaan in Amsterdam hebben wij dit jaar een luxe keuken mogen vervangen. De woning uit de vrije sector had een nieuwe keuken nodig waar we voor benaderd zijn. Hierbij gaat het van nieuwe keuken tot inbouwapparatuur.

De keuken hebben we in samenwerking met Coen Hagedoorn Bouwgroep voor Ymere ontwikkeld. Zodra de woning leeg kwam te staan zijn wij naar de woning gegaan om de mogelijkheden voor de keuken te onderzoeken. Hierbij is er gekeken naar wat voor keuken er nu in zit en welke apparaten vervangen moeten worden. Daarbij kijken we ook of er bestaande apparatuur mee kan naar de nieuwe keuken.

Aan de hand hiervan doen we een inmeting maken wij een ontwerp. Deze is identiek geworden aan de oude keuken en besteld. Uniek aan deze aanvraag was dat er snel gehandeld moest worden. We hebben de keuken binnen 4 weken binnen gekregen na aanvraag. Vervolgens hebben wij in 1 werkdag de oude keuken gedemonteerd en afgevoerd. De nieuwe keuken is inclusief inbouwapparatuur geplaatst op dezelfde dag.

Foto's